Doe Maar EXTRA concert 1 februari 2013 in Klokgebouw Eindhoven

Geschreven door op 7 november 2012 om 11:40
Henny Vrienten (Doe Maar) in 1986 - Fotocredits Bogaerds Rob (Wikimedia Commons & Nationaal Archief)

Concertorganisator Live Nation heeft bekend gemaakt dat er een extra concert is gepland in het Klokgebouw in Eindhoven. De kaartverkoop is al begonnen, check hier alle info!

Doe Maar had al een concert gepland op 2 februari 2013 in het Klokgebouw, maar vanmorgen werd bekend dat dit optreden inmiddels uitverkocht is. Ze hebben er daarom voor gekozen om een dag eerder nog een concert te geven in Eindhoven.

Eerder dit jaar zette Doe Maar al meerdere malen het Gelredome op zijn kop tijdens enkele bijzondere concerten van Symphonica in Rosso. De reacties daarop waren ook overweldigend positief. Daarnaast kwamen ze dit jaar opnieuw binnen in de top 40 met hun ‘oude’ hit ‘Liever Dan Lief’ die door Gers Pardoel in een nieuw jasje werd gestoken.

De kaartverkoop voor het concert is al gestart, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn! Kaarten kosten €49 en zijn te koop via Live Nation en Ticketmaster . Overigens zijn er ook nog kaarten beschikbaar voor optredens in de Heineken Music Hall, de Rodahal in Kerkrade, de Martiniplaza in Groningen en het Muziekcentrum in Enschede.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Doe Maar Nieuws · Nieuws