Zakk Wylde voor concert naar Philharmonie Haarlem

Geschreven door op 23 februari 2016 om 11:24

De legendarische Amerikaanse gitarist Zakk Wylde komt naar Nederland voor een concert! De gitarist staat eind mei in de Philharmonie in Haarlem.

Zakk Wylde naar Nederland

Legendarische Amerikaanse gitarist Zakk Wylde komt naar Nederland! De gitarist geeft een concert in de Philharmonie in Haarlem op vrijdag 27 mei. Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 26 februari in de verkoop vanaf 09:00 uur ’s ochtends. De kaartverkoop verloopt via de website van Ticketmaster. Het concert in de Philharmonie Haarlem wordt gepresenteerd door Patronaat.

Zakk Wylde zal deze avond zowel oud- als nieuw solowerk ten gehore brengen en neemt speciale gast Jared James Nichols mee bij dit concert.

Gitarist Ozzy Osbourne

Toen hij nog maar 19 jaar oud was werd Wylde verkozen als nieuwe leadgitarist in de band bij Ozzy Osbourne, waar hij zo’n twintig jaar lang mee optrad. In 1998 richtte Wylde Black Label Society op als een artistieke uitlaatklep en nog steeds draait hij met deze band op volle kracht. Nu focust hij zich echter op nieuw solo-werk!

Wylde brengt op 8 april 2016 Book Of Shadows II uit, de opvolger van zijn eerste soloplaat Book Of Shadows, dat in 1996 werd uitgebracht.

 

Bron: Smashpress

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.