The Brian Jonestown Massacre naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 1 mei 2018 om 10:56
The Brian Jonestown Massacre. Flickr. Author: Aurelien Guichard (CC BY-SA 2.0)

The Brian Jonestown Massacre komt naar Nederland! Op maandag 13 augustus staat de Amerikaanse experimentele band op de planken van Paradiso in Amsterdam. 

The Brian Jonestown Massacre Paradiso

Goed nieuws voor alle fans van The Brian Jonestown Massacre! De Amerikaanse muzikanten bestijgen deze zomer de planken van Paradiso. Op 13 augustus staan de muzikanten voor een spetterende show in Amsterdam.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint op vrijdag 4 mei om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

The Brian Jonestown Massacre

The Brian Jonestown Massacre is een experimentele Amerikaanse groep. De band van frontman en singer-songwriter Anton Newcombe werd in de jaren ’90 opgericht en kende vele personele wijzigingen. Dit had nadelen, maar ook voordelen voor de band. Zo werden vele muziekstijlen gespeeld door de muzikanten. Dit jaar brengt de band maar liefst 2 (!) nieuwe albums uit. De eerste verschijnt in juni en de opvolger moet in september het levenslicht zien. Twee jaar geleden stond de band eveneens in Nederland. De show in de Melkweg van de psychedelische rockers was destijds een groot succes.

Bron: Paradiso Amsterdam. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.