The Brian Jonestown Massacre voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 11 april 2016 om 9:22
The Brian Jonestown Massacre. Flickr. Author: Aurelien Guichard (CC BY-SA 2.0)

The Brian Jonestown Massacre komt voor een concert naar Nederland! De Amerikaanse psychedelische rockband geeft een concert in de Melkweg Amsterdam.

The Brian Jonestown Massacre naar Amsterdam

Goed nieuws voor fans van The Brian Jonestown Massacre! De Amerikaanse psychedelische rockband komt voor een concert naar Melkweg Amsterdam. De band staat op zaterdag 2 juli in de Oude Zaal van de Amsterdamse concertzaal.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan. Concertkaarten zijn te bemachtigen via de officiële Nederlandse website van Ticketmaster. De deuren van de zaal gaan open om 19:30 uur ’s avonds. Het is niet bekend of er een voorprogramma aanwezig is.

Psychedelische rock

The Jonestown Massacre is het geesteskind van singer-songwriter en multi-instrumentalist Anton Newcombe. Het is psychedelische 60’s rock waarin geëxperimenteerd wordt met shoegaze, folk, blues en nog meer. De band bracht in totaal al 15 albums uit sinds de oprichting begin jaren ’90, waarvan Musique de Film Imaginé de meest recente is.

 

Bron: Melkweg Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.