Calvin Harris brengt in november nieuw album uit

Geschreven door op 26 september 2014 om 8:53
Calvin Harris - Fotocredits Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Calvin Harris komt in november van dit jaar met een nieuw album. Het is voor de Schotse dj en producer zijn vierde studioalbum.

Het album zal de naam Motion dragen en 4 november in de winkels liggen. Dat meldde Calvin Harris op Twitter. De 30-jarige dj, bekend van hits als Summer en Feel So Close, bracht in 2007 zijn eerste studioplaat I Created Disco uit.

Calvin Harris – Motion

Motion is de opvolger van Calvin Harris’ album 18 Months, die twee jaar terug verscheen. Over het album is verder nog weinig bekend. Wel zijn er al twee singles van het album uitgebracht: Out of My Head en Blame

 

Calvin Harris

De 30-jarige Harris, die normaal door het leven gaat als Adam Richard Wiles,  is een Schotse singer-songwriter, dj en producer van elektronische muziek. Ondanks dat zijn singles geen enorme hits zijn geworden (wel goed gescoord in charts, maar geen nummer 1-hits), is Calvin wel ongelofelijk populair. Dat komt onder meer door zijn spetterende live-performances en remixes, waarbij hij onder andere nummers van de Kaiser Chiefs, Katy Perry en Shakira in een nieuw jasje heeft gestoken.

Tip: Het nieuwe album van Harris,  Motion, is al vooraf te reserveren via bol.com.

Bekijk hieronder Calvin Harris’, Live @ T in The Park 2009, toen hij nog met band optrad. Inmiddels staat hij ‘slechts’ solo achter de draaitafel.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Calvin Harris Nieuws · Nieuws