AC/DC gaat toeren met Guns N’ Roses-frontman Axl Rose

Geschreven door op 18 april 2016 om 4:14
nieuw AC/DC Album, Brian Johnson (AC/DC) - Foto: Raph_PH - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Vanwege de gehoorproblemen van zanger Brian Johnson waren de concerten van AC/DC uitgesteld. Guns N’ Roses-frontman Axl Rose gaat het stokje overnemen.

Vervanger Brian Johnson

Op 8 maart lieten we al weten dat de rockband AC/DC per direct tien concerten in de Verenigde Staten had opgeschort. Zanger Brian Johnson had van doktoren het advies gekregen om per direct te stoppen met het geven van concerten. Aangezien hij niet zijn volledige gehoor wilde verliezen, volgde hij het advies op. Inmiddels is zijn vervanger gevonden en kunnen de concerten dus worden ingehaald! Guns ‘N Roses-frontman Axl Rose gaat het stokje overnemen. Hieronder nog even genieten van de lekkere rockstem van Brian Johnson.

Bedankje van AC/DC

In een bericht op de website van AC/DC bedanken de bandleden Johnson voor zijn jarenlange ‘bijdrage en toewijding aan de band’. “We wensen hem het allerbeste met zijn gehoor en toekomstige projecten.” De bandleden schrijven dat ze de Rock Or Bust World Tour graag hadden willen afsluiten zoals ze die waren begonnen, maar begrip hebben voor Johnsons besluit niet meer op te treden.

Axl Rose kan er ook wat van

“We hebben het geluk dat Axl Rose zo vriendelijk is geweest zijn steun aan te bieden.” De hardrockband hervat zijn wereldtournee op 7 mei in Lissabon. Axl Rose is niet zomaar een vervanger. Zoals je hieronder kan zien weet hij ook wel wat rocken wil zeggen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·