Derde Muse concert Ziggo Dome Uitverkocht

Geschreven door op 25 september 2015 om 13:46
Muse (Matt Bellamy) - Foto Danisabella (Flickr)

Er zijn niet veel bands die het voor elkaar krijgen, maar de mannen van Muse hebben voor de derde keer in één week tijd de Ziggo Dome compleet uitverkocht.

‘Driemaal is scheepsrecht’, hebben de mannen van Muse vast gedacht toen ze een derde show aankondigden in de Ziggo Dome.

Muse concerten uitverkocht

Veel fans waren teleurgesteld omdat ze bij de voorverkoop van de eerste en tweede show geen tickets hebben kunnen krijgen. De fans hebben vandaag een derde kans gekregen voor een derde show in de Ziggo Dome. De voorverkoop begon om 12:00 uur en ook dit concert was binnen enkele minuten compleet uitverkocht. Muse speelt op 7, 9 en 10 maart in de Ziggo Dome tijdens hun “The Drones World Tour”.

Hoe kom je nu nog aan tickets

Heb je nog steeds geen tickets kunnen bemachtigen? Er meerdere manieren waarop je toch nog aan een ticket kan komen! De kans is misschien klein, maar proberen is het altijd waard!

  1. Ergens anders reserveren: Dit is misschien wel de beste manier om alsnog aan kaarten te komen. Dat het concert is uitverkocht bij het normale verkooppunt, betekent niet dat er nergens meer kaarten te verkrijgen zijn. Via bijvoorbeeld Topticketshop worden nog kaarten voor het concert van Muse in de Ziggo Dome aangeboden. Als je het concert absoluut niet wil missen is dit een goede manier om aan geldige kaarten te komen. Wees er snel bij want er zijn meestal een beperkt aantal kaarten beschikbaar!
  2. Wacht op een nieuw verkoopmoment: Kort voor de aanvang van een concert gaan soms opnieuw kaarten in de verkoop. Meestal wordt een nieuw verkoopmoment aangekondigd via Ticketmaster. Indien er sprake van een nieuwe verkoop is gaat het hier meestal om een beperkt aantal kaarten. Deze tickets zijn daarom vaak snel uitverkocht. De kans dat het lukt om op deze manier alsnog kaarten te reserveren is klein.
  3. Raadpleeg je netwerk: Laat iedereen binnen jouw netwerk weten dat je op zoek bent naar een ticket. Plaats dus snel op Facebook of Twitter een berichtje. De kans dat het lukt is vrij klein, maar heel misschien kent één van jouw vrienden toevallig iemand die een ticket overheeft.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.