Pantera in juni 2023 naar AFAS Live in Amsterdam

Geschreven door op 9 december 2022 om 12:06
Phil Anselmo (Pantera) - Foto: Tilly Antoine (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Pantera komt naar Nederland! De legendarische metalband is terug en brengt volgend jaar een bezoek aan AFAS Live in Amsterdam.

Pantera naar AFAS Live Amsterdam

Pantera is terug! De Amerikaanse metalband, die vooral grote successen kende in de jaren negentig en in 2003 uit elkaar ging, reist in de zomer van 2023 naar Nederland voor een concert in AFAS Live. De groep betreedt het Amsterdamse podium op dinsdag 20 juni 2023.

Pantera maakte onlangs zijn grote comeback bekend. Zanger Phil Anselmo en bassist Rex Brown maken nog altijd deel uit van de line-up van de band. De overleden broers Dimebag Darrell en Vinnie Paul zijn vervangen door gitarist Zakk Wylde en drummer Charlie Benante.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 9 december in de verkoop via Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.