Ook Yann Tiersen naar Royal Park Live 2019

Geschreven door op 25 maart 2019 om 15:09
Yann Tiersen

Nog een nieuwe naam voor Royal Park Live! Niemand minder dan Yann Tiersen treedt op in de tuin van Paleis Soestdijk in de zomer van 2019.

Yann Tiersen naar Royal Park Live

Goed nieuws voor fans van Yann Tiersen! De Franse componist komt naar Nederland voor een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. De show vindt plaats op zaterdag 13 juli 2019 en maakt deel uit van Royal Park Live. Eerder werden onder andere Within Temptation en Anouk en DI-RECT bevestigd voor de concertreeks.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 28 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Royal Park Live. Uitverkocht? Kijk hier.

Yann Tiersen

In 1995 bracht Tiersen zijn debuutalbum ‘La Valse Des Monstresuit, maar zijn doorbraak bleef enkele jaren uit. Zo’n zes jaar later maakte de muzikant de soundtrack voor de film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain‘, waarmee hij wereldberoemd werd. In maart 2019 gaf de artiest al meerdere shows in Nederland, waarbij zijn tiende en meest recente studioalbum ‘All‘ centraal stond.

 

Bron: Royal Park Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.