Maria Mena brengt ‘Home for Christmas’-tour naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 13 april 2017 om 10:20
Maria Mena - Foto Bildethu (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

De Noorse zangeres Maria Mena komt naar Nederland! Op dinsdag 12 december brengt de singer-songwriter haar ‘Home for Christmas’-tour naar Nederland, met een show in Paradiso Amsterdam.

Maria Mena – ‘Home for Christmas’

Zangeres Maria Mena komt aankomend najaar naar Nederland! De uit Noorwegen afkomstige muzikante staat op dinsdag 12 december in Paradiso Amsterdam. De show in het Amsterdamse poppodium is onderdeel van haar Home for Christmas-tour. Mena gaf vorig jaar nog een concert in TivoliVredenburg, Utrecht.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de artieste gaan op 14 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Growing Pains’

De inmiddels 31-jarige Mena brak al op haar achttiende wereldwijd door met het nummer ‘You’re The Only One’. Sindsdien scoorde de zangeres vele hits met nummers als ‘Just Hold Me’‘Fuck You’ en ‘All This Time’. In 2015 bracht ze haar laatste plaat uit, met de titel Growing Pains’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.