Turkse komiek Cem Yilmaz in maart 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 26 oktober 2018 om 12:05
Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Cem Yilmaz! De Turkse stand-up comedian, mateloos populair in zijn thuisland, geeft in het voorjaar van 2019 een show in AFAS Live.

Cem Yilmaz naar AFAS Live

Cem Yilmaz komt naar Nederland! De komiek keert na een zeven jaar durende pauze weer terug op het podium en reist in het voorjaar van 2019 naar AFAS Live! Yilmaz, misschien de grootste Turkse comedian aller tijden, betreedt het Amsterdamse podium op zondag 24 maart. De Turk stond in 2012 voor het laatst op het podium van AFAS Live, dat destijds nog Heineken Music Hall heette.

Let op: De show is volledig in het Turks!

Comedy tickets

Tickets voor de show gaan op vrijdag 2 november in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu