Jan Smit heeft na Duitsland nu ook succes in Oostenrijk

Geschreven door op 27 februari 2016 om 18:19

Waar is Jan Smit de laatste tijd eigenlijk gebleven? Nou, hij was druk bezig met het veroveren van Duitsland en Oostenrijk. En met succes!

Jan Smit’s samenwerking

Het eerste album genaamd ‘Vorsicht Unzensiert’ van KluBBB3 is een groot succes! KluBBB3? Ja, Jan Smit is een tijd terug een samenwerking aangegaan met zijn Duitse maat Florian Silbereisen en Belgische zanger Christoff. Het album scoort niet alleen hoog in Duitsland, maar nu ook in Oostenrijk.

Het staat daar nu al in de top vijf van de best verkochte albums. In Duitsland kwam het album een paar weken geleden op de zevende plaats binnen in de hitlijsten en dat blijft alleen maar stijgen. Deze week staat Vorsicht Unzensiert! zelfs op de vierde plek van de best verkochte albums. “Het gaat zo hard momenteel, ik weet niet wat me overkomt”, zegt Jan Smit.

Zijn droom

“We zijn er drie jaar mee bezig geweest het van de grond te tillen en eigenlijk is dit het laatste project van mijn manager Jaap”, vertelde Jan in januari. “Het was zijn grote droom Duitsland nog een keer te veroveren. Vlak voordat hij deze zomer overleed zei hij nog: ‘Zorg er nou voor dat dat een succes wordt.’ En ik moet zeggen: het gaat voortvarend van start!”

Tip: wil je Jan Smit live zien? Klik dan hier voor datums en prijzen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jan Smit Nieuws · Nieuws