Chris Brown: door blowen de bak in

Geschreven door op 26 september 2012 om 11:59
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Afgelopen maandag moest Chris Brown voor de rechter verschijnen omdat hij een jointje had gerookt. Aangezien hij voorwaardelijk vrij is, moet hij waarschijnlijk de gevangenis in.

Nadat Chris Brown was veroordeeld tot 5 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf na het slaan van zijn ex-vriendin Rihanna, moest hij regelmatig een verplichte drugtest afnemen. Hier uit bleek afgelopen maandag dat de zanger had geblowd. Volgens Chris gebeurde dat in Californië, waar marihuana roken mag, als daar een medische reden voor is.

Chris heeft een zogenaamde wietpas in de staat maar volgens de rechter is het onzinnig dat hij deze heeft verkregen en daar ook gebruik van heeft gemaakt. Daarnaast tikte ze hem op de vingers omdat hij als celebrity het goede voorbeeld moet geven en dat absoluut niet doet. Hij mag zich volgens de rechter niet verheven voelen boven de wet. Er is nu voor 1 november aanstaande een hoorzitting gepland. Daar zal worden bekeken of hij op vrije voeten mag blijven.

Maandagochtend twitterde Rihanna: “I’m praying for you and wishing u the best today!”.
Brown antwoordde met: “Thank u so much.”

Chris Brown – Don’t wake me up

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Chris Brown Nieuws · Nieuws