Whitney Houston opnieuw op witte doek met documentaire ‘Can I Be Me’

Geschreven door op 12 mei 2017 om 13:37
Whitney Houston - Fotocredits: PH2 Mark Kettenhofen (Bron: Wikimedia Commons)

Whitney Houston is alweer vijf jaar geleden overleden. Toch is zij binnenkort weer op het witte doek te zien. Een nieuwe documentaire met nooit eerder vertoonde beelden van de legendarische zangeres gaat 18 mei in première. Deze docu is dan één week te zien in de bioscoop.

Documentaire Whitney Houston

Director Nick Broomfield, verantwoordelijk voor de docu ‘Kurt & Courtney’, ging op zoek naar de oorzaak van de grote successen en diepe dalen van het soul icoon. Samen met Rudi Dolezal, director en vriend van Whitney, produceerde hij de documentaire getiteld ‘Can I Be Me’. Dolezal schoot tijdens Whitney’s My Love Is Your Love-wereldtour meer dan 500 uur aan beeldmateriaal van de soul koningin.

“Gestorven aan een gebroken hart”

De documentaire vertelt het verhaal van Whitney’s uitzonderlijke leven en tragische dood op een manier zoals dat nooit eerder gedaan is. Lady of soul’ en groot fan van Whitney, Glennis Grace, was 8 mei aanwezig bij de eerste vertoning. Dit is wat zij erover te zeggen had:

“Het moment dat de documentaire begon en er gezegd werd dat Whitney gestorven is aan een gebroken hart, zat er een brok in mijn keel. Die is er de rest van de film niet uit gegaan.”

Getuigschriften van naasten

Het eindproduct bevat getuigschriften van haar naasten en in de trailer komt Whitney’s bodyguard, David Roberts, aan het woord. In het fragment vertelt hij wat Whitney volgens hem had kunnen redden:

Bron: RTL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.