Nicky Minaj noemt hitsingle Anaconda ‘een grap’

Geschreven door op 19 november 2014 om 12:00

Nicky Minaj heeft zich uitgelaten over hitsingle Anaconda en de bijbehorende videoclip. In een interview met Complex noemt ze het nummer ‘dom’ en ‘een grap’.

In het interview legt Nicky Minaj ook uit hoe het nummer tot stand is gekomen. “Dat hele nummer, ik was gewoon dom aan het doen. Het was een grap. Het hele idee erachter was dat ik wilde zien hoe mijn vriendinnen Sherika en Thembi zouden reageren. Als zij een nummer niet leuk vinden, dan zeggen ze gewoonweg “NEE!”. Maar vanaf het moment dat ze de studio binnen liepen, waren ze aan het lachen en hadden ze een hele leuke tijd. Ik dacht: als we dit doen, dan gaat iedereen het geweldig vinden.”

Nicky Minaj’s Anaconda vertolkt ‘belangrijke boodschap’

De Anaconda-video brak alle VEVO-records voor de meeste kijkers binnen 24 uur na de release. De clip werd bijna 20 miljoen gekeken in die periode van één dag in Augustus. Inmiddels staat de teller al op meer dan 300 miljoen views.

Ondanks het feit dat Nicky Minaj het nummer als een grap ziet, vindt ze toch dat het nummer iets belangrijks overbrengt. “Ik wil een nummer maken die ‘ronde’ vrouwen een hart onder de riem steekt”, voegde Nicky Minaj toe. “Ik wilde sexy zijn, maar het ook op een speelse manier uiten. En ik wilde dat het zo melodisch was dat, zelfs als je geen Engels begrijpt, iedereen het nummer kent en catchy vindt. Zeker wanneer je dan geen idee hebt van alle obscene dingen die ik verkondig. Daar krijg ik een kick van.”

Bekijk hieronder Nicky Minaj’s videoclip. (Op eigen risico!)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nicki Minaj Nieuws · Nieuws