Milky Chance binnenkort weer naar Nederland

Geschreven door op 15 september 2014 om 13:53
Milky Chance - Foto Michael Dombierer (Wikimedia)

Het Duitse muzikale duo Milky Chance treedt volgend jaar op in Nederland. Het duo zal op 12 februari te vinden zijn in Doornroosje  en op 13 februari in De Melkweg.

Het is de eerste keer sinds hun optreden in augustus dit jaar op Lowlands dat Milky Chance weer in Nederland verschijnt. Ditmaal doet het duo Nijmegen en Amsterdam aan, door hun concerten in respectievelijk Doornroosje en de Melkweg te houden.

Kaartverkoop Milky Chance

De voorverkoop voor de concerten start op woensdag 17 september via de websites van de podia. De prijs per kaartje is vastgesteld op 26 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan kun je vaak bij een secundaire ticketshop terecht. Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Milky Chance

Milky Chance, bestaande uit Dj Philipp Dausch en zanger-gitarist Clemens Rehbein, komen beiden uit het duitse Kassel, waar ze op dezelfde middelbare school hebben gezeten, waarna ze in 2012 voor het eerst hun gezamenlijk gecomponeerde nummers op het internet plaatsen. Vervolgens bereikten zij in februari 2014 voor het eerst de Nederlandse Top 40 met de single Stolen Dance afkomstig van het debuutalbum, genaamd Sadnecessary, die ze in 2013 in eigen beheer uitbrachten. Volgens eigen zeggen maakt het duo alternatieve folk-pop-muziek met reggae- en electro-elementen.

Tip: Het album Sadnecessary is verkrijgbaar via bol.com.

 

Stolen Dance

Stolen Dance, de leadsingle van het album, bereikte in 2014 verschillende hitlijsten, waaronder Duitsland, Nederland en België. Bovendien bereikte Stolen Dance de eerste plaats in zowel de Oostenrijkse Top 40 als de Zwitserse hitparade. In Nederland kwamen zij ‘slechts’ tot de tweede plek in de Single Top 100. Beluister hieronder Stolen Dance.

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws