Bastille in 2018 met klassiek orkest naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 13 december 2017 om 10:28
Bastille Ziggo Dome, Bastille Paaspop- Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 (wikimedia)

Bastille keert terug naar Nederland! De Britse band komt op 18 april 2018 naar TivoliVredenburg en neemt een volledig orkest en koor mee!

Bastille ‘Reorchestrated’ naar TivoliVredenburg

Bastille komt voor een exclusieve en zeer bijzondere show naar TivoliVredenburg! De Britse indie pop- en rockband  was de afgelopen jaren al veelvuldig op de Nederlandse podia te vinden met shows op o.a. PinkpopLowlands en in de Ziggo Dome, maar in 2018 geeft de band een wel heel speciale show in Nederland.

Frontman Dan Smith en co. brengen hun Bastille Reorchestrated Tour op woensdag 18 april 2018 naar TivoliVredenburg in Utrecht. De rockers worden tijdens deze exclusieve Nederlandse show ondersteund door een heus orkest en koor!

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere show zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster

“Totaal andere show”

Frontman Dan Smith legt uit hoe het idee voor de tour is ontstaan: “Eerder dit jaar speelden we een speciale eenmalige show om geld op te halen voor Streets of London. Hiervoor hebben we toen een aantal van onze nummers totaal ontleed en opnieuw gearrangeerd, met strijkinstrumenten, blaasinstrumenten en een gospelkoor. Het is een van de meest favoriete dingen die ik ooit heb gedaan.”

De zanger vervolgt: “We kijken er erg naar uit om met die set-up op reis te gaan voor deze Reorchestrated tour, die ons langs geweldige zalen in het VK en Europa brengt. Het zorgt voor een totaal andere Bastille-show waar we onze nummers opnieuw uitvinden met de hulp van geweldige muzikanten, in een speciale en intieme setting.”

Bron: TivoliVredenburg, Ticketmaster UK

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.