Giovanca honours Diana Ross in 2019 en 2020 naar theaters in Nederland

Geschreven door op 25 maart 2019 om 15:01
Giovanca honours Diana Ross - Bron: Persbericht De Oosterpoort

Vanaf 2019 komt ‘Giovanca honours Diana Ross’ naar theaters in Nederland! Tijdens de theatershow wordt Giovanca’s grote idool geëerd.

Giovanca honours Diana Ross naar theaters

Vanaf september 2019 trekt Giovanca Nederland door met haar theatershow ‘Giovanca honours Diana Ross‘. Tijdens de voorstelling neemt de zangeres de bezoekers mee naar de wereld van Diana Ross. Zelf spreekt de artieste op sociale media van “een avond met haar bekende hits, vergeten parels, groots en intiem”. Ook vertelt ze verhalen over Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz en Diana’s succesvolle solo-carrière. Tijdens de shows wordt Giovanca begeleid door een orkest.

Speellijst

Bekijk hier de bevestigde tourdata en -locaties:

2019

2020

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via Ticketmaster en/of de websites van de desbetreffende theaters. Uitverkocht? Kijk hier.

Giovanca

Al van jongs af aan is Giovanca groot fan van Diana Ross. Op Facebook zegt de zangeres: “Ik denk dat jullie allemaal wel weten dat ik al mijn hele leven fan ben van haar liedjes, haar stijl en haar stem.” De artieste zat dan ook aan tafel bij De Wereld Draait Door, om nummers van haar idool te vertolken.

Beluister hier haar cover van ‘I Hear A Symphony’:

YouTube player

 

Bron: Facebook, Giovanca

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.