Empeiria muziekevenement tuinen Paleis Soestdijk

Geschreven door op 31 maart 2016 om 9:04

Op 3 september vindt er een waar klassiek muziekfestival plaats in de tuinen van Paleis Soestdijk onder de naam Empeiria. Pianist Ludovico Einaudi, pianiste Iris Hond, harpiste Lavinia Meijer en violiste Rosanne Philippens geven hier dan een concert.

Klassieke muziek Paleis Soestdijk

Nederlandse pianiste Iris Hond maakte het gisteren tijdens RTL Late Night bekend: het moderne, klassieke muziekevenement genaamd Empeiria houdt de wereldpremière in de tuinen van Paleis Soestdijk! De Italiaanse pianist Ludovido Einaudi (bekend van de Intouchables soundtrack), Nederlandse pianiste Iris Hond, harpiste Lavinia Meijer en violiste Rosanne Philippens treden hier 3 september op. Ook is het Radio Filharmonisch Orkest aanwezig voor dit bijzondere evenement.

Kaarten

De verkoop voor tickets is al begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Empeiria zelf.

Empeiria op tv

Iris Hond is al vanaf de start betrokken bij het evenement: “Empeiria is het Griekse woord voor beleving. Dit is waar dit evenement ook voor staat. Een nieuwe manier om klassieke muziek te ervaren.” Het klassieke muziekevenement zal ook op tv te zien zijn. David Grifhorst, die onder meer The Passion doet, zal de tv-registratie op zijn rekening nemen.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Empeiria Nieuws · Nieuws · Shows en Evenementen