Korn deelt nieuwe track met Slipknot-zanger Corey Taylorslipknot

Geschreven door op 29 september 2016 om 17:02
Korn - Foto: Kartien Luinenburg (Redactie ArtiestenNieuws)

De nu-metal band Korn heeft een nieuw nummer gedeeld. Het nummer heet ‘A Different World’ en niemand minder dan Corey Taylor van metalband Slipknot heeft met de heren samengewerkt aan dit nummer!

Samenwerking met Corey Taylor

Eerder werden de tracks Insane en Rotting In Vain van het nieuwe album al op YouTube gedeeld. Beiden werden ze goed ontvangen door de fans. En nu is er eindelijk weer een nieuw nummer gedeeld door de band!

Voor het nieuwe nummer A Different World heeft de band samengewerkt met niemand minder dan Slipknot-zanger Corey Taylor. Een aangename verrassing voor vele fans. Op YouTube zijn dan ook vooral positieve reacties te lezen. “Wat een combinatie! Ik hou nu al van het album,” is een van de reacties onder de track.

The Serenity Of Suffering

Het nieuwe album The Serenity Of Suffering van Korn ligt op 21 oktober eindelijk in de schappen. De heren kregen na het album The Path Of Totality dat uitkwam in 2011 een storm van kritiek over zich heen. De band zou de ’typische’ kenmerken van Korn niet hebben en teveel gebruik maken van elektronische invloeden. Korn werkte voor dat album vooral samen met dubstep artiesten zoals Skrillex en het Nederlandse duo Noisa.

Na dat album brachten de heren in 2013 het album The Paradigm Shift uit, wat in tegenstelling tot The Path Of Totality een aangename verrassing werd voor vele fans.

Tot nu toe heeft de band drie knallers van nummers gedeeld die ook op het nieuwe album verschijnen. Wij zijn benieuwd hoe de rest van het album gaat klinken!

YouTube player

Bron: Rocksound

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Korn Nieuws · Nieuws · Slipknot Nieuws