Within Temptation in 2019 naar Royal Park Live bij Paleis Soestdijk

Geschreven door op 7 maart 2019 om 14:31
Paaspop, Within Temptation - Foto: Michelle Tiu / Neon Yommy (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Within Temptation fans opgelet! De Nederlandse band geeft komende zomer een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Het optreden is onderdeel van Royal Park Live 2019.

Within Temptation op Royal Park Live 2019

Goed nieuws voor fans van Within Temptation! De band treedt op donderdag 11 juli 2019 op in de tuin van Paleis Soestdijk. Het concert is onderdeel van Royal Park Live. De concertreeks vindt deze zomer plaats van donderdag 4 tot en met zondag 14 juli 2019 te Baarn. De organisatie van Royal Park Live maakte de komst van de metalband bekend op haar website en sociale media.

Kaartverkoop

Tickets voor de show van Within Temptation in Baarn zijn vanaf maandag 11 maart 2019 om 10:00 beschikbaar via de website van Royal Park Live. Uitverkocht? Kijk hier!

Royal Park Live 2019

De organisatie van de concertreeks bevestigde in januari 2019 al de komst van onder andere Gregory Porter, Guus Meeuwis, Live, BLØF en Tom Odell. Het optreden in de tuin van Paleis Soestdijk is voor Temptation-zangeres Sharon den Adel een thuiswedstrijd. Ze woont namelijk in Soest en zegt zelf dat ze praktisch op de fiets kan komen.

Beluister hier het nummer ‘Supernova’, afkomstig van het nieuwste album van Within Temptation ‘Resist’ dat begin februari 2019 uitkwam:

Bron: royalparklive.nl, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.