Paaspop 2019 bevestigt nieuwe namen: o.a. De Jeugd van Tegenwoordig

Geschreven door op 27 februari 2019 om 14:11
Lowlands, Paaspop, De Jeugd van Tegenwoordig, Pukkelpop (cropped voor FB) - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

De organisatie van Paaspop 2019 heeft opnieuw vier nieuwe namen aangekondigd. Onder andere De Jeugd van Tegenwoordig treedt op tijdens het festival.

Vier nieuwe namen Paaspop

Er zijn vier nieuwe namen bekendgemaakt voor Paaspop! Ook 2ManyDJs, Noisia, Pendulum en De Jeugd van Tegenwoordig treden op tijdens het festival. De acts beloven de tweede mainstage, genaamd Phoenix, om te toveren tot een nachtclub. De toevoegingen maken deel uit van de samenwerking tussen het evenement en We Are Electric.

Kaartverkoop

Tickets voor het evenement zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van Paaspop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????????? ??????? ???? ‘?????? ?? ?? ??? ????????’ ? @2manydjs • @dejeugd • @noisia_official DJ Set • @pendulum DJ Set Tijd voor een shuffle: de Stardust staat dit jaar niet meer op Paaspop. Máár liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen. Vrijdag- en zaterdagnacht hosten onze goede vrienden van @weareelectric.official de ??????? (met bovengenoemde namen). Verwacht een gigántische nachtclub, waar pompende bassen en supersonische lichtshows de standaard zijn. Daarnaast laat nieuwe aanwinst ??????? je uit jouw techno-plaat gaan. Technohelden zoals @octaveone & @sandrien_ garanderen je knallende beats en meeslepende tunes ?. Dat zijn 2(!) area’s en epische Shows met capital S! ? ??????? & ???? ? ???? ?? ???

Een bericht gedeeld door Paaspop (@paaspopfestival) op

Paaspop 2019

Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2019. Eerder werden onder andere Ilse DeLangeKraantje PappieNielsonDouwe Bob en Passenger aangekondigd voor het driedaagse festival. Binnenkort worden meer namen bevestigd voor het evenement.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.