Rapper Bizzey met ‘What Would Jesus Do’-show naar AFAS Live

Geschreven door op 26 juni 2018 om 12:02
Vestrock, Bizzey - Screenshot YouTube

Goed nieuws voor fans van Bizzey! De Nederlandse rapper brengt begin volgend jaar zijn grootste show tot nu toe naar AFAS Live. 

Bizzey naar AFAS Live

JA! Het gaat gebeuren! Bizzey komt naar AFAS Live voor zijn grootste concert tot nu toe. De Nederlandse rapper treedt op 16 februari 2019 op in de Amsterdamse concertzaal.

De Amersfoorter, bekend van de monsterhit ‘Traag‘, zegt over de liveshow met de titel ‘What Would Jesus Do‘ het volgende:

“Nederland, zijn jullie er klaar voor? Dit wordt de meest epic live show die een rapper in Nederland ooit gedaan heeft. Expect the unexpected. Bigger, better, stronger. Dit wordt een crazy feest met al mijn fans die ik de laatste jaren heb opgebouwd in heel het land.”

Concertkaarten

Tickets voor de ‘What Would Jesus Do?‘-show van de rapper zijn onder andere verkrijgbaar via de site Bizzeylive. De kaartverkoop start dinsdag 3 juli om 16.00 uur. Voor het concert zijn ook VIP-tickets verkrijgbaar met onder andere een meet & greet.

Yellow Claw en solocarrière

In 2012 brak Leo Roelantschap, zoals de rapper echt heet, met de Yellow Claw. Hij stapte echter tijdens het hoogtepunt in 2016 uit de groep om meer tijd door te brengen met zijn familie en vrienden. In een interview gaf de Amersfoorter aan in die periode, waarin ook zijn zoon November geboren werd, depressief te zijn geweest.

Nadat het weer wat beter ging besloot Bizzey zich te gaan focussen op een solocarrière. En dat is maar goed ook, want anders zouden we hits als ‘JA!‘, ‘Ze Willen Mee‘ en ‘Traag‘ nooit te horen hebben gekregen. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn geweest.

YouTube player

Bron: AFAS Live, FunX, Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.