R&B zangeres Ella Mai in januari 2019 naar de Melkweg

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 14:31
Ella Mai (Cropped) - Fotocredits: Finish Line - Wikimedia Commons: (CC BY 3.0)

De Londense zangeres Ella Mai komt in januari 2019 naar Nederland. De zangeres geeft op dinsdagavond 15 januari 2019 een oldschool R&B show in Melkweg The Max in Amsterdam.

Ella Mai in de Melkweg

De Britse zangeres, bekend van de zomerhit ‘Boo’d Up’, komt op 15 januari 2019 naar Amsterdam. Ella releasede haar zelfgetitelde debuutalbum op 12 oktober 2018. Het concert in de Melkweg is onderdeel van ‘The Debut Tour’, waarin haar debuutplaat centraal staat. Deze tournee start op 8 januari 2019 in haar thuisland en gaat verder naar verschillende locaties in Europa en Amerika.

Tickets

Kaarten voor de show van Mai gaan op vrijdag 26 oktober om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster

Doorbraak

De 23-jarige zangeres brak door met de hiphoptracks ‘Trip’, ‘Boo’d Up’ en ‘She Don’t’. De single ‘Boo’d Up‘ stond in juli 2018 op nummer 5 van de Billboard Top 100. Na de release van drie EP’s heeft de artieste nu ook een album uitgebracht. Op deze plaat staan zestien R&B tracks inclusief samenwerkingen met grote namen als Chris Brown en John Legend.

Bekijk hier de hit ‘Boo’d Up

 

Bronnen: Billboard.com, Bol.com, Spotify, Ticketmaster, ellamai.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.