Bill Bailey brengt show ‘Larks In Transit’ naar Amsterdam, Einhoven en Groningen

Geschreven door op 19 juni 2019 om 14:02
Bill Bailey (Persbeeld) - Bron: Persbericht SPOT Groningen

De Britse Bill Bailey is in het najaar van 2019 ook te zien in Nederland! De cabaretier geeft in totaal drie shows, in Amsterdam, Eindhoven en Groningen.

Bill Bailey naar Nederland

Liefhebbers van comedy opgelet: Bill Bailey komt naar Nederland! De comedian brengt zijn voorstelling ‘Larks In Transit’ in oktober en november 2019 naar maar liefst drie zalen. De reeks wordt afgetrapt op donderdag 31 oktober 2019. Op deze dag betreedt de cabaretier het podium van Muziekgebouw Eindhoven. Na dit optreden reist de Engelsman door naar Groningen om zijn Nederlansdse tournee vervolgens af te sluiten in Amsterdam.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde speeldata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets voor alle shows zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende podia. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Larks In Transit’

Bill Bailey reist al vanaf 2016 de wereld rond met zijn voorstelling ‘Larks In Transit’. Het is een show vol reisverhalen over alle rare situaties waarin de cabaretier de afgelopen twintig jaar verzeild is geraakt. Al sinds 1984 timmert de Engelsman aan de weg. Hij vond snel bekendheid door zijn vertolking van anekdotes en vreemde liedjes. Naast comedy en muziek houdt Bailey zich ook bezig met televisie. Zo is hij te zien in programma’s als ‘Never Mind the Buzzcocks’, ‘QI’ en ‘Black Books’. Verder is de entertainer een graag geziene gast in ‘The Graham Norton Show’.

 

Bronnen: Koninklijk Theater Carré, Muziekgebouw Eindhoven, SPOT Groningen, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.