Joe Jackson beschuldigt vrouw van dood Michael

Geschreven door op 13 juni 2010 om 22:09
Halloween -songs - Fotocredits: CelebrityABC - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De vader van Michael Jackson is er heilig van overtuigd dat zijn vrouw schuldig is aan de dood van hun zoon.

Joe Jackson vroeg zijn vrouw meerdere keren om in actie te komen, omdat hij naar eigen zeggen niet tot Michael kon doordringen. “Als ze had gedaan wat ik vroeg, zou Michael vandaag nog bij ons zijn geweest”, vertelt Jackson in een interview met het Britse tabloid News of the World. “Zij had het verschil kunnen maken.”  Volgens Joe Jackson had Katherine moeten ingrijpen in de situatie van Michael, maar deed ze dat niet omdat ze de privacy van haar zoon wilde waarborgen.

Volgens Joe greep zijn vrouw niet in, omdat ze niet van confrontaties houdt. Michael zou die eigenschap ook hebben gehad. Zijn vader was dan ook woedend toen de zanger zich liet overhalen tot het geven van vijftig concerten in Londen. “Ik wist dat hij dat niet ging redden, maar ik had nooit gedacht dat hij zou overlijden.”

“Ik heb hem maar een paar keer gezien in zijn laatste maanden, maar hij zag er zwak en dun uit. Alsof hij slaap nodig had”, vertelt Joe Jackson. “Hij had niet die glans in zijn ogen, die hij op het podium had. Ik wist niet dat hij verslaafd was, maar wel dat er iets niet goed zat.”

Jackson moest op 25 juni van een fan vernemen dat zijn zoon op een brancard uit zijn huis werd gedragen. “Toen hoorde ik op het nieuws dat hij een hartaanval had gehad”, vertelt hij. Onderweg naar het ziekenhuis belde dochter La Toya dat Michael dood was. “Ik heb niet gehuild, misschien had ik dat moeten doen. Ik was zo kwaad dat mijn zoon was overleden.”

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Jackson Nieuws · Nieuws