Bryson Tiller brengt ‘Set It Off Tour’ in oktober naar AFAS Live

Geschreven door op 10 juli 2017 om 10:31
Bryson Tiller (YouTube screenshot)

Bryson Tiller komt naar Nederland! De Amerikaanse rapper staat op 24 oktober in AFAS Live. Tiller neemt zangeres SZA mee naar de Amsterdamse zaal.

Bryson Tiller naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van rapper Bryson Tiller: aankomend najaar brengt de artiest zijn ‘Set It Off Tour’ naar Nederland! Op dinsdag 24 oktober staat Tiller op het podium van AFAS Live. Zangeres SZA en verschillende special guests zullen hem op het podium vergezellen.

Concertkaarten

Kaarten voor de show gaan op vrijdag 17 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘True to Self’

Bryson Djuan Tiller bracht in 2015 zijn debuutplaat T R A P S O U L’ uit. Het album was een succes en werd onder meer genomineerd voor een Billboard Music Award en American Music Award. In mei 2017 verscheen de opvolger van zijn eerste plaat: True to Self’.

In februari 2017 stond de trap- en r&b muzikant nog in de Ziggo Dome. Hier verzorgde hij het voorprogramma voor de show van The Weeknd.

Momenteel is Tiller veelvuldig op de radio te horen in de track ‘Wild Thoughts‘ met DJ Khaled en Rihanna. Het nummer sampled het wereldberoemde gitaarwerk van de Carlos Santana’s iconische track ‘Maria Maria’.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.