Stacey Kent voor tweetal concerten naar TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Geschreven door op 26 juni 2019 om 17:06
Stacey Kent (Cropped) - Bron: Persbericht SPOT Groningen

Jazzvocaliste Stacey Kent geeft twee concerten in Nederland! In mei 2020 treden de zangeres en haar band op in De Groningse Oosterpoort en TivoliVredenburg te Utrecht.

Stacey Kent in TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Stacey Kent, één van de meest verfijnde jazzvocalisten van dit moment, brengt een bezoek aan Nederland! De Amerikaanse brengt op dinsdag 12 mei 2020 zowel jazzstandards, Franstalige chansons en Portugese nummers ten gehore op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. De volgende dag, op woensdag 13 mei 2020, krijgen fans nog een kans om de zangeres en haar band te zien. Op deze datum treden de muzikanten op in De Oosterpoort te Groningen.

Tickets

De kaartverkoop voor beide shows is reeds van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Jazztalent

Stacey Kent begon met zingen tijdens haar studie in Londen en trad hier regelmatig op in nachtclubs. Het talent van de Amerikaanse werd al snel opgemerkt. Een platencontract en diverse album later wist de jazzvocaliste zelfs een Grammy-nominatie in de wacht te slepen. Haar album ‘Breakfast On The Morning Tram’ werd in 2008 genomineerd in de categorie ‘Best Jazz Vocal Album’. In haar carrière werkte de zangeres onder andere samen met tekstdichter en Nobelprijswinnaar Kazuo Ishiguro en Jim Tomlinson. Laatstgenoemde is naast haar echtgenoot ook saxofonist en componist.

Alvast in de stemming komen voor de shows? Bekijk hier een uitvoering van het nummer ‘One Note Samba’:

 

Bronnen: TivoliVredenburg, SPOT Groningen, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.