Motorpsycho aankomend najaar naar o.a. Amsterdam en Den Haag

Geschreven door op 2 april 2019 om 11:05
Motorpsycho - Fotocredits: Doug Orleans - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Motorpsycho! De Noorse band keert aankomend najaar terug naar Nederland, voor shows in Paradiso Noord, Metropool en Paard.

Motorpsycho naar Paradiso Noord, Metropool en Paard

Motorpsycho komt terug naar Nederland! De Noorse band rond frontman Bent Sæther reist in oktober naar het oosten en het westen van het land. De rockers betreden op maandag 30 september het podium van Paradiso Noord in Amsterdam. Op vrijdag 18 oktober staan de heren in Metropool Hengelo. Een dag later, op zaterdag 19 oktober, zijn fans in het Haagse poppodium Paard aan de beurt.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via Ticketmaster en de website van Paard. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘The Crucible’

De Noorse band, die al sinds eind jaren tachtig actief is en in mei zijn dertigjarig bestaan viert in Utrecht en Groningen, staat bekend om zijn experimentele stijl. De rockers mixen genres als jazz, hard rock, metal, country en folk tot een explosief geheel.

In februari 2019 verscheen de nieuwste plaat van de band, getiteld ‘The Crucible’. De veertig minuten durende release bevat slechts drie nummers, waaronder de meer dan twintig minuten durende titeltrack ‘The Crucible’.

YouTube player

 

Bron: Metropool, Paard, Paradiso Noord

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.