Hans Kazàn neemt familie mee met nieuwe voorstelling

Geschreven door op 18 januari 2016 om 14:19
Hans Kazan - Fotocredits RTL4 (Wikimedia Commons)

Hans Kazàn komt deze zomer terug met een nieuwe voorstelling! The Amazing Magic Family kan je gaan bewonderen in de Maaspoort in Venlo.

Hans Kazàn tickets

Hans Kazàn komt in de zomer terug met een nieuwe voorstelling in de Maaspoort in Venlo! Het belooft een speciale voorstelling te worden, want de goochelaar neemt zijn familie mee bij elke show! Onder de naam The Amazing Magic Family – The exclusive summer edition brengt de familie Kazàn ‘stand-up-magic’ zoals het hoort te zijn! Kaarten voor de show zijn reeds in de verkoop gegaan. Je kan de kaarten kopen op de website van de Maaspoort.

Stand-up-magic

De hele familie Kazàn samen in een betoverende show vol magie, illusie, romantiek en veel humor! Verwonder je over de adembenemende illusies van Oscar, Renzo en Mara Kazàn. Lach om de hilarische visuele grappen van komiek Steven Kazàn en geniet van de “stand-up magic” van Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn. Kortom, een familievoorstelling die je niet mag missen!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.