Volledige verzameling Wim Sonneveld albums gebundeld

Geschreven door op 22 oktober 2015 om 14:41
Wim Sonneveld - Eric Koch / Anefo (Wikimedia Commons)

Maar liefst 14 CD’s van Wim Sonneveld worden gebundeld in één bijzondere verzamelbox. De verzamelbox ‘Op De Plaat’ ligt vanaf 23 oktober 2015 in de winkel, maar kan al vooraf gereserveerd worden.

De verzamelbox ‘Op De Plaat’ bevat al het werk dat Wim Sonneveld ooit op de plaat zette. Daaronder valt het reeds uitgegeven werk maar ook materiaal dat nooit eerder is uitgegeven.

Unieke Verzamelbox Wim Sonneveld

Jaren na zijn overlijden is Wim Sonneveld nog steeds ongekend populair. Zijn hits worden vandaag de dag nog steeds door jong en oud meegezongen. Het is dus tijd voor een complete bundel met daarin het complete werk van deze veelzijdige artiest.

Laatste twintig jaar

De platen die tussen 1954 en 1974 verschenen, vormen een fraaie afspiegeling van de dynamische laatste twintig jaar van zijn leven. Dit waren de jaren waarin Wim Sonneveld zich ontwikkelde tot één van de grootste entertainers die Nederland ooit gekend heeft.

Wim Sonneveld – Op de Plaat 1954-1974

In de cd-box ‘Op de Plaat 1954-1974’ bevinden zich onder andere elf Sonneveld-langspeelplaten die in de jaren 1954 tot 1974 verschenen. Deze langspeelplaten zijn gestoken in de originele hoezen.

Waar mogelijk zijn de albums aangevuld met relevante singles uit dezelfde periode, exclusieve tracks, reclameplaatjes en andere bijzondere opnamen van deze veelzijdige topartiest.

Laatste project

Cd 12 bevat Sonnevelds laatste project uit 1973, namelijk: de soundtrack van de film ‘Op de Hollandse toer’. Op Cd nummer 13 staan alle nummers die Wim Sonneveld in april 1970 heeft opgenomen ten behoeve van de KRO-televisieshow ‘Met Wim Sonneveld naar Japan ’70’.

Unieke repetitieopnamen

Cd 14 is staat boordevol repetitieopnamen voor ‘Een avond met Wim Sonneveld’ en ‘De Kleine Parade’. Beide repetitieopnamen zijn afkomstig uit de nalatenschap van de zanger.

Speciaal voor de box Gerestaureerd

Als bonus voor de echte fans, staan op deze cd tevens vier unieke en zeer vroege opnamen van Wim Sonneveld. Deze opnamen zijn tijdens het onderzoek voor deze verzamelbox ontdekt. Alle vier de opnamen zijn afkomstig van lakplaten en zijn voor deze speciale gelegenheid digitaal gerestaureerd.

Uit het Privé Archief

Erg bijzonder is de originele versie van ‘Het Dorp’. Deze is uiteraard ook in de box te vinden. Naast al het muzikale materiaal bevat de verzamelbox ‘Op de Plaat 1954-1974’ ook een boekje met unieke foto’s. Deze komen uit het privé archief van de Erven Sonneveld.

Reserveer Op de Plaat 1954-1974

Wim Sonnevelds ‘Op de Plaat 1954-1974’ is een bijzondere en unieke verzamelbox waar de echte Sonneveld fan uren plezier aan kan beleven. Op 23 oktober 2015 ligt de langverwachte box eindelijk in de winkel.

TIP: De belangstelling naar de verzamelbox is enorm. Wil je niet misgrijpen in een leeg schap? Dan kun je de complete Sonneveld verzamelbox online reserveren bij Bol.com. Fans die de verzamelbox online reserveren, ontvangen deze op de releasedatum als eerste in huis.

 

Bron: Zwartekat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: