The Avalanches voor concert naar Paradiso

Geschreven door op 24 maart 2017 om 11:08
The Avalanches - Foto: Dean Lewins - (Bron: Wikimedia Commons)

De Australische band The Avalanches komt naar Nederland! Komende zomer staan ze op het podium van de Amsterdamse Paradiso!

The Avalanches in concert

De Australische band The Avalanches komt voor een concert naar Nederland! Op 27 juni staat de band op het podium van de Paradiso in Amsterdam! In 2016 bracht de band het album Wildflower uit!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 31 maart om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

The Avalanches

De band werd opgericht in 1997 en staan bekend om de twee uitgebrachte studio albums. in 2000 kwam het debuutalbum van de band uit, genaamd Since I Left You. Het album was een enorm succes en werd gezien als een van de beste albums aller tijde en het beste album uit de jaren 2000. Sinds 2005 is de band bezig geweest met het tweede album Wildflower. Dit album kwam in 2016 uit en wordt opnieuw gezien als een van de beste albums.

Bron: Paradiso

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.