Een Jonas Brother voor RiRi?

Geschreven door op 10 augustus 2011 om 14:35
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

Rihanna blijft de gemoederen bezig houden. Nadat ze eerst publiciteit wist te genereren door de lapdance, gaat ze nu voor een nieuw vriendje: Joe Jonas.

Dat Joe twee jaar jonger is dan RiRi lijkt haar niet veel te deren. Joe Jonas is bekend van de immens populaire boyband ‘The Jonas Brothers’. Ze zou hem sexy smsjes sturen waar onder andere in zou staan: “Ik bezorg je de wildste rit van je leven”. Dat een avondje Rihanna garant staat voor de wildste rit uit je leven geloven we direct. De twee hebben elkaar ironisch genoeg leren kennen toen Joe een nummer met haar ex Chris Brown opnam.

Rihanna mag dan te boek staan als een losbol, Joe Jonas is dit zeker niet. Hij gaf in 2008 aan dat hij een zogenaamde puurheidsring droeg. Dit wil zeggen dat hij zijn eerste keer bewaart voor de liefde van zijn leven. Hij zou hier nog steeds op wachten. Of Rihanna voor hem de liefde is waar hij zolang op moest wachten is maar de vraag.

Rihanna – Man Down

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws