Danny de Munk HMH 2012 Concert

Geschreven door op 14 maart 2012 om 12:30
Danny de Munk - Fotocredits Roswitha Geleijns (Wikimedia Commons)

De Nederlandse zanger Danny de Munk viert dit jaar zijn jubileum. Het is precies dertig jaar geleden dat hij auditie deed voor Ciske de Rat.

Op 17 november 2012 zal de zanger in de Heineken Music Hall in Amsterdam staan. “De show heet Hoe Ouder Hoe Gekker, want dat zegt Jenny altijd tegen me” verteld de 42-jarige zanger.

Danny de Munk is onder andere bekend geworden door rollen in bekende musicals zoals ‘Les Misérables’ en ‘Ciske de rat’. Daarnaast heeft hij ook een nummer 1 hit gehad in Nederland met het nummer: ‘Ik voel me zo verdomd alleen’.

Tot slot meldt Danny in een interview : “Laten we eerlijk wezen, de laatste fase van mijn werkzame leven is denk ik wel ingegaan”. De kaartverkoop voor het concert van Danny de Munk is inmiddels van start gegaan via Ticketpoint.
Is het nou uitverkocht? Geen probleem! Zoek eens naar Danny de Munk Tickets. Via deze veilige website koop jij nog genoeg kaarten!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws