Friends is terug om jou aan het lachen te maken!

Geschreven door op 14 januari 2016 om 20:20

Lachen, gieren, brullen, want de populairste tv-sitcoms aller tijden, Friends natuurlijk, komt op 21 februari terug met een twee uur durende uitzending! 

Friends reünie

Veel fans en kenners zouden er geen dollar of euro op verwed hebben dat Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow ooit nog samen op televisie te zien zouden zijn. Toch werd hun tegendeel bewezen, want TVLine en The Telegraph brachten het nieuws dat de zes acteurs uit Friends toch nog even bijeen komen voor een reünie. Op 21 februari zal er op NBC een twee uur durende special worden uitgezonden. Echter, de directeur van NBC wacht het nog even af: “Ik hoop echt dat ze alle zes op hetzelfde momenten in dezelfde ruimte zullen zijn, maar ik weet niet of we dat logistiek voor mekaar zullen krijgen”, zegt hij.

Waarom?

Speciaal voor James Burrows die de serie 10 seizoenen lang geregisseerd heeft. Hij wordt hiermee in het zonnetje gezet voor zijn carrière, een prachtig gebaar natuurlijk. James regisseerde onlangs zijn duizendste televisieshow. Hij is een van de bedenkers van Cheers en werkte naast Friends aan Will & Grace en The Big Bang Theory.

Back to 1994

Terug naar 1994 met de aller eerste minuten van Friends!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Film Nieuws · Nieuws