Vriendin Chris Brown bedreigd door Rihanna’s fans

Geschreven door op 14 maart 2012 om 11:45
Rihanna - Fotocredits: Jørund F Pedersen (Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0)

De vriendin van Chris Brown durft haar huis niet meer uit. Volgens de entertainment website TMZ wordt Karrueche bedreigd door de fans van Rihanna.

height="10"Vorige week postte Rihanna een foto op Twitter van een zak rijstwafels met een zonnebril en oorbellen. Onder de foto meldde Rihanna: “Ima make u my bitch”. Het model van Vietnamese afkomst ging er al snel vanuit dat de foto met bijhorende tekst over haar ging. Om die reden postte Karrueche Tran op haar Facebook pagina: “Ik ben Angelina, jij Jennifer. Je weet zelf wel wie Brad is”.

Rihanna’s fans nemen de berichten wel erg serieus. Een aantal fans bestookten Karrueche met dreigementen als:‘I hope Rihanna beat the dog shit outa yo ass!’, ‘Watch yo back’ en ‘I will kill you’.

Er gaan geruchten dat Rihanna de zanger terug wil, genoeg redenen voor Tran om een strijd aan te gaan. Momenteel wordt Karrueche beveiligd door een paar bodyguards.

Bekijk hier de foto van de zak rijstwafels:

Rihanna1

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws