Jett Rebel met documentaire en show naar Melkweg

Geschreven door op 27 oktober 2014 om 15:52
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Jett Rebel staat over een kleine maand in de Melkweg. Op 23 november vertoont de jonge muzikant zijn documentaire Who The Fuck is Jett Rebel, gevolgd door een live-optreden. 

De vertoning is meteen ook de eerste en zodoende première van zijn documentaire, wat wordt omschreven als ‘een eerlijk portret van de succesvolle, jonge Nederlandse muzikant’. In de film staat Jelte Tuinstra, de persoon achter alter ego Jett Rebel, centraal en hoe hij er als artiest voor dient te zorgen dat hij zijn eigen identiteit niet verliest door zijn podium-imago.

Bekijk hieronder de trailer van de documentaire, waarna Jett ook een optreden geeft in de Melkweg te Amsterdam.

YouTube player

Voorverkoop

Kaarten voor  het concert van Jett Rebel zijn verkrijgbaar via de website van de Melkweg. Over vier maanden staat Rebel ook nog in de Heineken Music Hall. In een uitzending van De Wereld Draait Door maakte hij destijds bekend op 21 februari samen met een ‘flink aantal muzikale gasten’ naar de Amsterdamse locatie te komen. Tickets voor beide shows zijn ook via deze weg verkrijgbaar.

Jett Rebel

Jett Rebel, die normaal door het leven gaat als Jelte Tuinstra, werd op 24 januari 1991 geboren in Den Haag. Zijn eerste ‘wapenfeit’ als muzikant was zijn deelname aan het Junior Songfestival met zijn band The Edge. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium, met piano en gitaar als disciplines. In 2012 begon Jelte Tuinstra voor het eerste muziek te maken onder alter ego Jett Rebel.

In maart 2014 werd Jett Rebel genomineerd voor 3FM Awards en een Edison. Een maand later wis hij de 3FM Serious Talent Award binnen te sleten, gevolgd door de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. Aankomende vrijdag (31 oktober 2014) verschijnt zijn debuutalbum Hits for Kidsbegeleid door een nieuwe single en video.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Jett Rebel Nieuws · Nieuws