Jett Rebel voor ‘speciale gelegenheid’ naar Q-Factory Amsterdam

Geschreven door op 22 juli 2019 om 10:46
Jett Rebel - Zwarte Cross 2018 - Fotograaf Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Jett Rebel geeft binnenkort een concert in Amsterdam! De extravagante rocker betreedt in september het podium van de Q-Factory.

Jett Rebel naar Q-Factory

Jett Rebel geeft in september een bijzondere show in de Q-Factory! Het Amsterdamse poppodium laat weten dat de alleskunner op zaterdag 28 september komt optreden, ter ere van een ‘speciale gelegenheid’. Wat deze speciale gelegenheid is laat de zaal nog even geheim, maar volgens de Q-Factory kunnen fans een ‘glitter glamour mega party’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op dinsdag 23 juli in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Solo theatertour

Naast de show in de Q-Factory heeft Jelte Tuinstra, de echte naam van de singer-songwriter, nog veel meer shows op het programma staan! De 28-jarige muzikant reist vanaf 23 maart 2020 het hele land door met zijn nieuwe solo theatertour. De zanger en multi-instrumentalist begint zijn tour in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en doet in totaal zeventien verschillende theaters aan.

 

Bron: Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.