Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox voor concert naar Nederland

Geschreven door op 5 juli 2016 om 10:51
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - By James Lawson-Smith [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Zin in een feest der herkenning in een retro muziekjasje? Zoek niet verder! In maart 2017 komt Postmodern Jukebox voor een optreden naar Amsterdam!

Postmodern Jukebox concert

Wat begon als een klein projectje op YouTube, is doorgegroeid naar een wereldwijd succes. Postmodern Jukebox, onder leiding van Scott Bradlee maakt van iedere zaal waar ze optreden een feestzaal! Op donderdag 30 maart 2017 komt het feestje naar de Heineken Music Hall.

Naast deze show komt de band op 29 maart in de Stadsschouwburg in Antwerpen en 4 april in het Koninklijk Circus in Brussel.

Postmodern Jukebox kaarten

Tickets voor de Nederlandse show zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Toptickets Ticketmaster

Het retro-feestje van 2017

Wat hebben Bon Jovi, Twenty One Pilots, Notorious B.I.G. en Justin Timberlake gemeen? Ze zijn allemaal gecoverd door de YouTube-hype. Scott Bradlee is een jazzpianist en kameleon in één, omdat hij vele muzikale stijlen gebruikt, van doo-wop naar ragtime, naar Motown naar jazz. Via alles wat er tussen zit. Niets is te gek voor de talentvolle groep.

Bizar genoeg is de virale doorbraak begonnen bij de Motown tribute van Nickelback. Sindsdien heeft de coverband een enorme fanbase, vooral dankzij de enorme diversiteit aan gecoverde artiesten. Dit is dus echt een feestje voor iedereen!

 

YouTube player

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.