Maakt ABBA comeback met nieuw album?

Geschreven door op 4 oktober 2018 om 12:51
ABBA in Rotterdam (1979) - Fotocredits: Fernando Pereira - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0 NL)

Fans kunnen zich voorbereiden op de langverwachte comeback van ABBA. Er is namelijk een grote kans dat de Zweedse formatie een nieuw album uitbrengt! Hoewel touren er voor ABBA  niet meer inzit, hint zanger Björn Ulvaeus wel naar een nieuw album. 

ABBA maakt comeback

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de Zweedse groep, voor het eerst sinds vijfendertig jaar, twee nieuwe singles uitbrengt. Het tweetal nummers worden naar verwachting in december gepresenteerd. Dat Ulvaeus nu hint op een complete nieuwe plaat is voor veel ABBA-fans groot nieuws.

ABBA in Rotterdam (1979) - Fotocredits: Fernando Pereira - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0 NL)

ABBA in Rotterdam (1979) – Fotocredits: Fernando Pereira – Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0 NL)

Wel nieuw album maar geen tournee

Tegen de London Evening Standard zegt de zanger dat een nieuw album mogelijk is. “Of bijvoorbeeld vier liedjes, dat zou kunnen.” In hetzelfde interview vertelt de Zweed dat de groep niet meer gaat touren. “Dat is iets wat zeker is.” Wel kunnen fans naar een concert gaan van de groep. De leden staan door middel van hologrammen op het podium, waar de audio van hun Australische tour in 1977 te horen is.

ABBA

In 1974 braken Agneta, Björn, Benny en Anni-Frid door op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Waterloo’. Hierna scoorde de popgroep hit na hit en verkochten de bandleden wereldwijd meer dan 400 miljoen albums. Twee jaar na het laatste album ‘The Visitors‘ besloot de groep een pauze te nemen. Uiteindelijk bleek dit een definitieve stop te zijn. Tot nu dus!

 

Bron: London Evening Standard, ABBA

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·