Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 8 mei 2018 om 10:42
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - By James Lawson-Smith [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox brengt zijn ‘Back in Black & White tour’ naar Nederland! Dit najaar staat de livesensatie bekend van YouTube op het podium van twee Nederlandse popzalen.

Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox naar Nederland

Vind jij het gaaf als muzikanten moderne muziek in een vintage jasje steken? Dan kun je je geluk niet op! Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox komt namelijk met zijn ‘Back in Black & White tour’ naar Nederland!

De livesensatie, die bekend is van YouTube, speelt donderdag 29 november 2018 in het Tilburgse 013. Zondag 2 december 2018 is de band te vinden op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Vorig jaar gaven de muzikanten nog een uitverkocht optreden in Amsterdam.

Verwacht tijdens de shows een groep zeer getalenteerde artiesten die hits als Guns ’n Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ en Radiohead’s ‘Creep’ in een compleet ander jasje steken.

Concertkaarten

Tickets voor Postmodern Jukebox gaan vrijdag 11 mei 2018 om 10.00 uur in de verkoop. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website Ticketmaster.nl

YouTube-sensatie

Misschien heb jij de video’s van Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox weleens op YouTube gezien? De livesensatie heeft namelijk miljoenen volgers op zijn kanaal.

Scott Bradlee richtte de band in 2013 op nadat zijn eigen video’s, waarin hij moderne muziek in een ouderwets jasje steekt, viral gingen. Inmiddels zijn er meerdere albums uitgebracht en is Postmodern Jukebox ook live te bewonderen.

YouTube player

Bron: 013, TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.