Warhaus in november 2017 voor concert naar Annabel Rotterdam

Geschreven door op 6 september 2017 om 16:08
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

Warhaus komt in november 2017 naar het Rotterdamse poppodium Annabel. Het concert staat in het teken van een gloednieuw album.

Warhaus met nieuw album naar Annabel Rotterdam

De Belgische eenmansband Warhaus staat op vrijdag 17 november 2017 op het podium van de Rotterdamse Annabel. Het nieuwe album van de band rond Maarten Devoldere verschijnt op 3 november 2017. Het vandaag uitgebrachte nummer ‘Mad World’, is de allereerste single van zijn nieuwe plaat.

YouTube player

Concertkaarten

Kaarten voor het optreden zijn reeds in de verkoop gegaan. Concertaarten zijn onder andere te koop via het onderstaande online verkooppunt:

Tickets (Primair)

Maarten Devoldere

Maarten Devoldere is het brein achter het soloproject ‘Warhaus’. Live wordt Devoldere bijgestaan door zangeres Sylvie Kreusch, Jasper Maekelberg en Michiel Balcaen.

Daarnaast is Maarten Devoldere zanger van de Belgische band Balthazar. Vorig jaar kwam zijn debuutalbum ‘We Fucked A Flame Into Being‘ uit. Volgens Maarten is dat album “een ode aan de liefde en de ongrijpbaarheid ervan”.

 

Bron: Tivolivredenburg.nl, Wikipedia.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.