Lorrèn met ‘corona-proof’ clubshow naar Poppodium Volt

Geschreven door op 7 september 2020 om 14:44
Lorrèn - Bron: Persfoto - Fotocredits: Pink Creative Amsterdam

ADVERTORIAL: Lorrèn komt naar Poppodium Volt! De zangeres staat mid-september in het Sittardse poppodium voor een geheel ‘corona-proof’ concert.

Lorrèn in september naar Poppodium Volt

Lorrèn speelt binnenkort haar eerste clubshow sinds de coronacrisis. De Nederlandse zangeres, die bekendstaat om haar spannende mix van soul, pop en jazz, betreedt op zondag 13 september het podium van Poppodium Volt in Sittard.

De singer-songwriter kijkt uit naar haar eerste optreden sinds de coronacrisis: “Ik kan niet wachten! Alles in mij wordt zo blij als ik eraan denk dat ik op de 13e weer dát kan doen waar ik het meest van houd: het delen van mijn muziek met het publiek op een live podium, samen met mijn te gekke band. We beloven een show die de mensen ook even weer gewoon kan laten genieten, zelfs in deze lastige Corona-tijd.”

Concertkaarten

In verband met de coronamaatregelen zijn er enkel zitplaatsen beschikbaar voor deze show. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Poppodium Volt.

‘Someone To Love’

De carrière van de zangeres kwam al op jonge leeftijd van de grond. Zo nam Lorrèn op elfjarige leeftijd deel aan het Junior Songfestival, behaalde ze op haar vijftiende de halve finale van de Grote Prijs van Nederland als onderdeel van de band ‘The Jets’ en was ze acht jaar als zangeres actief in ‘Wicked Jazz Sounds’.

Inmiddels reist de singer-songwriter de wereld over als soloartiest en verschenen er tot dusver twee albums: ‘Shades of Blue’ (2015) en ‘Land of Possibilities’ (2017). Vorige maand bracht de muzikant haar meest recente single uit, genaamd ‘Someone To Love’.

 

YouTube player

 

Bron: iGNITE! Music bv

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Sponsored Content