Tori Amos voor twee concerten naar Nederland

Geschreven door op 24 april 2017 om 11:43
Tori Amos - Foto: Eric Skiff - (Bron: Wikimedia Commons)

De Amerikaanse Tori Amos komt naar Nederland! In september betreedt de zangeres het podium van Carré en TivoliVredenburg! 

Tori Amos in concert

De Amerikaanse zangeres komt voor maar liefst twee concerten naar Nederland! Op woensdag 13 september staat de ster op het podium van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en op donderdag 14 september op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht! De shows zijn onderdeel van de Native Invader Tour, vernoemd naar het nieuwe album van de zangeres.

Kaarten voor de concerten

Kaarten voor de concerten gaan op donderdag 27 oktober om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Torri Amos

Op vroege leeftijd begon Amos al met het stukken composeren op de piano. De zangeres staat bekend om haar emotionele songs, die over onderwerpen gaan als religie en persoonlijk leed. Je kent Amos misschien wel van het nummers Spark en A Sorta Fairytale. Het nieuwe album Native Invader is de opvolger van Unrepentant Geraldines uit 2014. Met dit album kwam de zangeres voor de achtste keer in de Billboard Top 10 terecht!

Luister hier naar A Sorta Fairytale:

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.