Parov Stelar komt in maart naar 013 Tilburg

Geschreven door op 20 januari 2016 om 12:26

Oostenrijkse DJ, producer en muzikant Parov Stelar komt in maart naar 013 in Tilburg! Het is al weer een tijd geleden dat de DJ naar Nederland kwam.

 

Parov Stelar in 013 Tilburg

De Oostenrijkse muzikant, producer en DJ Parov Stelar staat op 31 maart in concertzaal 013 Tilburg! Het is al weer een tijdje geleden dat de DJ naar Nederland is gekomen; in juni 2014 stond Stelar hier voor het laatst.

Stelar staat bekend als een van de pioniers van de electro swing, een door hiphop en dance opgebloeide mix van oude swing en jazz. Al sinds 2001 bewijst Marcus Füreder hierin een absolute meester te zijn!

De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag 23 januari. Je kan de link voor tickets vinden op de website van 013 Tilburg.

The Demon Diaries

Het debuutalbum Rough Cuts  leverde hem in 2004 al een doorbraak op in de internationale scene op en op zijn nieuwe plaat The Demon Diaries  wat vorig jaar uitkwam hoor je hoe hij dat geluid verfijnd heeft. Het ambitieuze dubbelalbum kwam, naast in Oostenrijk, ook in Duitsland, Griekenland en Zwitserland bovenin de albumlijsten terecht. Op YouTube is Parov Stelar goed voor ruim honderd miljoen views.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.