Gerard Joling geveld door stembandinfectie

Geschreven door op 7 mei 2010 om 22:52
Gerard Joling | Persfoto BME Bookings

Gerard Joling heeft zijn optredens voor dit weekeinde moeten afzeggen. De zanger moet rust nemen voor zijn stembanden. “Hij had er al langer last van”, vertelt Gerard’s manager Wino Omtzigt. “We zijn naar een andere KNO-arts gegaan. Toen bleek dat Gerard een infectie aan zijn stembanden had.”

Gerard Joling | Persfoto BME Bookings

Joling | Persfoto BME Bookings

Gerard Joling stembandinfectie

Volgens Wino is de situatie niet verontrustend. “Maar het is wel beter om nu rust te nemen in plaats van de boel te gaan forceren. We vinden het heel vervelend, omdat we nooit, echt nooit, iets afzeggen. De laatste keer was twee jaar geleden.” Toen lag Gerard in het ziekenhuis na een blindedarmoperatie.

De zanger heeft al jaren een poliep op zijn stemband. “Inderdaad”, zegt zijn manager. “Maar dat heeft hier niets mee te maken. Gerard gaat volgende week repeteren met de Toppers. Dan hoeft hij nog niet de hele tijd te zingen, het gaat ook om de setting en zo.”

De 50-jarige artiest zou ook oververmoeid zijn geraakt door de drukte van de afgelopen maanden. Gerard had tot en met de Toppers op 20 mei verder geen optredens gepland staan dus het wordt sowieso een rustige tijd.

Bron: Telegraaf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Gerard Joling Nieuws · Nieuws