Ingebroken bij villa van Céline Dion

Geschreven door op 7 september 2011 om 16:49
Céline Dion - Fotocredits: Anirudh Koul - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Inbreker neemt een bad in luxe villa van Céline Dion. Afgelopen maandag is er door een man ingebroken in de luxe villa van Céline Dion. De man maakte een warm bad voor zichzelf klaar en snoepte van gebakjes van de zangeres. Een politiewoordvoerder vertelt aan het Canadese persbureau, The Canadian Press, dat de man was binnengekomen via de garage. De echtgenoot van Dion, René Angélil, had zijn sleutels in het contact van zijn auto laten zitten. Aan de sleutels zat de afstandbediening voor de garage, hierdoor kon de inbreker gemakkelijk naar binnen.

Dion en haar echtenoot waren niet aanwezig toen er werd ingebroken in hun villa bij Montreal. Het overgrote deel van het jaar wonen ze namelijk in de Verenigde Staten. Gelukkig was de politie snel ter plaatse door het alarmsysteem dat direct afging. Volgens de politiewoordvoerder reageerde de inbreker verbaasd en vroeg hij: “wat doen jullie nou hier?” Vervolgens werd de man snel in de boeien geslagen.

Het is niet de eerste keer dat er is ingebroken in de villa van Dion in Canada. In 2009 was er ook iemand binnengedrongen. Deze man werd in de kraag gevat door het beveiligingsbedrijf dat Dions villa toentertijd bewaakte.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Celine Dion Nieuws · Nieuws