Fans maken zich zorgen over ‘ondergewicht’ Céline Dion

Geschreven door op 3 april 2019 om 12:51
Céline Dion - Fotocredits: Anirudh Koul - Bron Wikimedia Commons CC BY 2.0

Céline Dion heeft een flinke portie kritiek over zich heen gekregen. De zangeres zou volgens veel bezorgde fans veel te dun zijn.

Céline Dion ontvangt kritiek over gewicht

Na het overlijden van haar man drie jaar geleden, lijkt Céline Dion een aantal kilo’s kwijt te zijn. Toen de zangeres in januari 2019 op de catwalk van de Fashion Week in Parijs verscheen, kreeg zij een flinke lading negatieve reacties over zich heen. Een aanleiding voor het afvallen van de ‘My Heart Will Go On‘-zangeres zou het overlijden van haar man René Angélil zijn, die drie jaar geleden de strijd tegen keelkanker verloor. “Ja, natuurlijk was dat heftig. Maar je kan niet ineens stoppen met leven, je moet gewoon doorgaan. Elke nieuwe morgen is het begin van een nieuwe dag, waarmee je je eigen leven een frisse start geeft”, vertelde Céline.

Reactie Dion

In het programma Good Morning America reageert de Canadese op de ophef. Dion laat weten altijd al slank te zijn geweest: “Ik ben ook aardig, dat ben ik ook altijd geweest. Geloof me, er is niets aan de hand met mij.” Ook vertelt de diva dansen als nieuwe hobby te hebben, wat tevens een aanleiding zou kunnen zijn voor het gewichtsverlies.

Bronnen: Good Morning America, AD, RTL Boulevard 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Celine Dion Nieuws · Nieuws · Roddels