Pokey LaFarge in 2019 voor viertal shows naar Nederland

Geschreven door op 15 maart 2019 om 14:47
Pokey LaFarge - Fotocredits: Thomas Bresson - Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

In het voorjaar van 2019 komt Pokey Lafarge naar Nederland! De zanger geeft vier concerten in onder andere het Amsterdamse Zonnehuis en Doornroosje te Nijmegen.

Pokey LaFarge naar Nederland

Goed nieuws voor de fans van Pokey LaFarge! De Americana-zanger komt voor vier concerten naar Nederland. De eerste show van de concertreeks vindt plaats op donderdag 9 mei 2019 in Rotown te Rotterdam. Daarna staat de Amerikaan op vrijdag 10 mei 2019 in het Amsterdamse Zonnehuis. De volgende dag, op zaterdag 11 mei 2019, is de zanger te zien tijdens de Rhythm & Blues Night in De Oosterpoort te Groningen. Als laatste stopt LaFarge in Nijmegen. Hier speelt hij op zondag 12 mei 2019 in Doornroosje.

Kaartverkoop

Meer informatie over het concert in Nijmegen volgt later. Tickets voor Zonnehuis zijn reeds te verkrijgen via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop voor de optredens in Rotown Rotterdam en De Oosterpoort te Groningen loopt via de eigen websites van de poppodia. Uitverkocht? Kijk hier!

Pokey LaFarge

De Amerikaanse Pokey LaFarge combineert de sound uit het verleden met nieuwe energie. De singer-songwriter vindt zichzelf keer op keer opnieuw uit. LaFarge maakt old-time countryblues en haalt inspiratie uit jazz en western swing. Deze mix van stijlen is te horen op ‘Manic Revelations’. Dit album kwam uit in 2017.

Bekijk hier de clip van het nummer ‘La La Blues’ van Pokey LaFarge:

YouTube player

 

Bron: Rotown, Paradiso, De Oosterpoort, YouTube, pokeylafarge.net

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.