Brit Floyd geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 9 maart 2016 om 10:43

Na een succesvolle tour in 2015 komt Brit Floyd weer terug naar Nederland! Eind oktober staat de Pink Floyd tribute in de Amsterdamse concertzaal.

Brit Floyd naar Heineken Music Hall

Dit jaar komt ‘The World’s Greatest Pink Floyd Show’ weer terug naar Nederland! Brit Floyd is een Britse tribute aan het legendarische Pink Floyd en brengt dit jaar weer een nieuwe productie mee: Space and Time CONTINUUM. Het concert vindt plaats op vrijdag 28 oktober om 20:00 uur ’s avonds. Kaarten voor het concert gaan morgen, 10 maart, in de verkoop via de website van Ticketmaster.

Space and Time CONTINUUM

Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute-muzikanten ter wereld en een spectaculair eerbetoon aan de legendarische band Pink Floyd. Hun nieuwste concert staat in het teken van de Space and Time CONTINUUM Tour.

De show neemt je mee op een fantastische muzikale reis met hoogtepunten uit de ongelofelijke Pink Floyd catalogus met klassiekers als The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall en The Division Bell.

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: